Ajax BUTTON / DOUBLEBUTTON Bracket Case Zwart

8,00 incl. 21% BTW

Artikelnummer: AJ-BCBUTTON/Z Categorieën: , , Tags: , , , ,

Beschrijving

Ajax BUTTON / DOUBLEBUTTON Bracket Case Zwart

  • Houder voor de button en double button

Overige brackets voor uw AJAX alarmsysteem vindt u hier.
Voor meer informatie over AJAX, neem een kijkje op hun website.


Waarom AJAX alarmsystemen?
Betrouwbaar.. Praktisch.. AJAX!

Wat kan mijn Ajax-systeem voor mij betekenen?
Ajax kan gemakkelijk worden uitgebreid met inbraak-, brand- en overstromingsdetectoren, evenals met relais om elektrische apparaten vanop afstand te beheren. U kunt aanvullende apparaten voor het systeem individueel bijkopen. Detectoren kunnen in slechts enkele tikken in de app worden verbonden.

Werken Ajax-apparaten echt zo ver weg van de hub?
We hebben de maximum afstand tussen de hub en de detectoren in een open ruimte getest en die bedraagt echt 2000 meter. Uw persoonlijke ervaring kan mogelijks verschillen, aangezien muren, plafonds en andere barrières de afstand kunnen verkorten. Bent u niet zeker? Doe dan een radiotest via de Ajax Security Systems-app en bepaal de signaalsterkte voordat u de detectoren installeert.

Hoe vaak moeten de batterijen van de apparaten worden vervangen?
Ajax-apparaten werken, net zoals andere draadsystemen, op batterijen en niet op het netwerk. Net daarom ontwikkelden we een speciaal energie-efficiënt radioprotocol dat uw huis of kantoor zo lang mogelijk beveiligt, tot wel 7 jaar lang.

Hoe weet ik of de batterij van het apparaat bijna leeg is?
Zodra de batterij een kritisch niveau bereikt, krijgt u van Ajax een melding. U kunt te allen tijde het batterijniveau zelf checken via de instellingen van het apparaat.

Hoe kan ik het Ajax-beveiligingssysteem monitoren?
De eenvoudigste manier om het systeem te monitoren is via de Ajax Security System-app voor iOS en Android. Met de app kunt u het systeem in- of uitschakelen en uw apparaten controleren (inclusief informatie over de signaalstatus, het batterijniveau en de temperatuur). Het systeem kan ook worden gecontroleerd met de Ajax SpaceControl en het KeyPad of KeyPad Plus.

Zal mijn kat of stofzuiger het alarm laten afgaan?
De apparaten van Ajax gebruiken een digitaal algoritme dat menselijke bewegingen detecteert. Als uw huisdieren kleiner zijn dan 50 centimeter en minder dan 20 kilogram wegen, dan zouden zij normaal de Ajax-detectoren niet mogen activeren.

Kan ik gebruikers toevoegen en verwijderen?
Ja, als u beheerder bent en volledige toegang hebt tot de systeeminstellingen. Tot 99 gebruikers kunnen worden toegevoegd aan het beveiligingssysteem. Dat kunnen familieleden, vrienden, buren, collega’s of zelfs een beveiligingsbedrijf zijn.

Hoe brengt Ajax me op de hoogte van een noodgeval?
Ajax stuurt waarschuwingen via pushmeldingen, sms-berichten of oproepen naar de systeemeigenaar. U kunt uw meldingsvoorkeuren instellen in de app.

Wat gebeurt er als het internet niet werkt?
Offline werkt Ajax op dezelfde manier als andere professionele beveiligingssystemen: de detectoren monitoren de situatie en sturen informatie naar de hub. Als er gevaar dreigt, laten de sirenes u dat weten.

Ben ik nog beveiligd bij een stroomuitval?
Ja. Ajax blijft uw huis monitoren, ook bij stroomuitval. Alle detectoren werken op batterijen en de hub is uitgerust met een reservebatterij. Deze werkt tot 16 uur lang op een betrouwbare manier. Van zodra uw huis opnieuw stroom ontvangt, zal de hub de reservebatterij automatisch opladen.

Kan Ajax worden gehackt?
Ajax heeft een gesloten ecosysteem. We hebben afgerekend met inbreuken en defecten door standaardalgoritmes en -oplossingen te vervangen door onze eigen verbeteringen. We ontwikkelen zelf onze software en hebben helemaal zelf de Jeweller-radiocommunicatietechnologie ontwikkeld, inclusief bescherming op meerdere niveaus. Het realtime besturingssysteem van OS Malevich is immuun tegen virussen en ons eigen IoT-protocol voorkomt dat onze uitrusting kan worden gebruikt in botnet-netwerken. We voeren regelmatig tests uit met externe auditoren om op een efficiënte manier mogelijke aanvallen in de toekomst te voorkomen.