Risco BWare™ PIR QUAD AM 15m Grade 3

101,64 incl. 21% BTW

Artikelnummer: RC03-RK500Q0G300A Categorie:

Beschrijving

Risco BWare™ PIR QUAD AM 15m Grade 3

  • Grade 3
  • Bereik: 15m. 90 graden
  • Montagehoogte: 2,1 – 3,3m
  • PIR Quad (4 passieve infrarood elementen)
  • Actieve IR Anti-Mask
  • Afdekking en muur/hoek sabotage
  • Ingebouwde Triple EOL resistors, jumper selecteerbaar
  • 9-16V


BWare™ professionele detectoren biedt de installateur dé ultieme keuze voor hoog-beveiligde commerciële en residentiële gebouwen. De BWare™ professionele detectorserie maakt ook gebruik van verschillende
geavanceerde technologieën die uniek zijn voor RISCO Group voor de allerbeste prestaties:

   

Grade 3 voor meer veiligheid

BWare™ Grade 3-detectoren voldoen aan en overtreffen EN50131-Grade 3-normen en bevatten extra functies die de betrouwbaarheid en immuniteit tegen valse alarmen verhoogd.

 
   

K-Band Radar

Ongeëvenaarde detectieprestaties verkregen door Dual-technologie die twee K-band radar kanalen combineert met twee PIR-sensoren voor een betere detectie en voor het minimaliseren van valse alarmen.

 
   

Anti-Cloak™ Technologie (ACT™)

Verhoogt drastisch de detectieprestatie in situaties waarin het PIR-signaal te zwak wordt om een indringer te detecteren, zoals wanneer indringers zich proberen te verhullen of tijdens een hittegolf wanneer de kamertemperatuur 37 ºC nadert.

 
   

Convex Lens voor verbeterde prestaties

De bolle lens is een enorme verbetering omdat het grotere formaat en convexe vorm meer infrarood straling toelaat naar de detector. Hierdoor wordt de focus op de sensor verbeterd en de prestaties en gevoeligheid verhoogd.

 
   

Green Line™ Technologie voor een veiligere omgeving

Een milieuvriendelijke oplossing die bewoners beschermt tegen overtollige straling door het actieve radarkanaal uit te schakelen wanneer het alarmsysteem wordt uitgeschakeld.

 
   

Ingebouwde End-of-Line (EOL) weerstanden

Ingebouwde End-of-Line (EOL) weerstanden met een door een jumper selecteerbare weerstandswaarde. Dit bespaart tijd bij het aansluiten van de detector.